Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoDomoljublje

17. emisija serijala Povijesno vjerodostojno vrednovanje Domovinskog rata – promocija knjige „Dobri momci – dragovoljci“ Ferde Marića

U današnjoj emisiji ovog serijala donosimo vam cjelovitu reportažu s jednog događaja koji je vezan uz zbivanja tijekom Domovinskog rata na području Brodsko-posavske županije.

Udruga hrvatskih branitelja HRZ i PZO Slavonski Brod sa UHB 108. brigade Podružnica općine Vrpolje, u Društvenom domu u Čajkovcima u petak 20. rujna organizirala je izuzetno uspješnu promociju knjige „Dobri momci – dragovoljci“ autora Ferde Marića. Događaj je moderirao i knjigu i autora predstavio urednik tog izdanja Ivan Stipić, dok je u sklopu programa promocije svoje domoljubne pjesme čitao pučki pjesnik Josip Lakušić (Joza Bebrinski) a uvodni prigodni tekst autora knjige je pročitao Mario Marić. Bio je to vrlo lijep događaj u ozračju iskrenog domoljublja, a dvorana Društvenog doma u Čajkovcima je bila ispunjena do zadnjem mjesta, što svjedoči o interesu za ovaj kulturni događaj i potpori koju su mještani Čajkovaca i Općine Donji Andrijevci došli dati čovjeku svoga kraja.

Ukoliko niste bili u mogućnosti ovu emisiju poslušati u redovnom programu Domoljubnog radija UHBDR121.b..p.NG. to možete učiniti naknadno u bilo koje vrijeme klikom na ponuđeni link.

https://voca.ro/19c1Z02q5iFu

Antun Brađašević

Preuzmi PDF