Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoGrad i okolica

Općina Rešetari bogatija za 10 djece

Prijem za roditelje novorođene djece u općini Rešetari održan je u srijedu 16.10.2019. godine s početkom u 12:00 sati. Za susret se prijavilo 10 roditelja, a prijemu je bilo prisutno i sedmero djece rođenih u posljednjih nekoliko mjeseci.

Na početku susreta prisutnu djecu i roditelje pozdravio je načelnik Zlatko Aga, a u svom obraćanju istakao je da Općina Rešetari nastoji raznim oblicima potpore pomoći roditeljima u podizanju i školovanju djece. Cilj i želja općine je da se pomaže roditeljima od samog rođenja djeteta. Tako se roditeljima za svako novorođeno dijete dodjeljuje financijska pomoć i poklon paket s osnovnom robicom za svakodnevnu upotrebu. Načelnik je upoznao i roditelje s radom vrtića u Rešetarima i područnog odijela u Adžamovcima kao i izgradnjom novog vrtića u Rešetarima u kojem će biti i mogućnost jasličke skupine za najmlađe.

Kako se podjela poklona za rođenu djecu po novom planu dodjeljuje svaka 3 mjeseca, do kraja godine poklonit će se roditelje novorođene djece u 12. mjesecu. Roditelji su se zahvalili na poklonima Općini Rešetari i svemu što se čini za najmlađe i svoje stanovnike.

Preuzmi PDF