Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoNekategorizirano

Kako do ulaznice za Euro 2020.

Hrvatska reprezentacija je u subotu 30. studenog saznala prve protivnike i gradove domaćine na nadolazećem Europskom prvenstvu, a nekoliko dana kasnije navijači ‘Vatrenih’ moći će početi s prijavama za kupovinu ulaznica za EURO 2020.

Hrvatski navijači ulaznice mogu kupiti isključivo putem Uefe na portalu euro2020.com/tickets.

Postupak prijava za kupovinu ulaznica počinje 4. prosinca u 14 sati te završava 18. prosinca u 14 sati. Međutim, profil na Uefinom portalu za prodaju ulaznica navijači mogu napraviti već danas. Nositelji prijave za ulaznice moraju biti stariji od 18 godina, no u svojoj prijavi mogu navesti i maloljetne osobe.

Ulaznice će biti dodijeljene putem ždrijeba te vrijeme prijave ne utječe na izglede za dodjeljivanje ulaznica.

Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe. Osoba koja otvara korisnički račun te ispunjava prijavu smatra se nositeljem prijave, dok se preostale osobe u prijavi smatraju gostima.

Navijači se za vrijeme prosinca mogu prijaviti za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije u skupini, kao i za tzv. uvjetne ulaznice za osminu finala, četvrtfinale, polufinale te finale. U slučaju da Hrvatska ne prođe do utakmice za koju ste se prijavili te kupili uvjetne ulaznice, UEFA će vam vratiti potpuni iznos cijene ulaznica.

Sve uspješno ispunjene prijave za ulaznice koje su zaključene do 18. prosinca u 14 sati ulaze u postupak dodjeljivanja ulaznica. Prioritet će imati najvjerniji navijači ‘Vatrenih’ koji su u zadnja tri kvalifikacijska ciklusa kupili najviše ulaznice putem portala za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza, za koje je predviđeno 25% ulaznica. Preostale ulaznice bit će dodijeljene kroz ždrijeb.

Ždrijeb će biti održan krajem siječnja 2020. godine. Za svaku utakmicu i svaku kategoriju ulaznica bit će održan zaseban ždrijeb.

Cijene ulaznica za utakmice po skupinama u Londonu i Glasgowu su: 185 EUR – prva kategorija, 125 EUR – druga kategorija, te 50 EUR – treća kategorija.

Hrvatska će otvoriti EURO 14. lipnja u Londonu protiv Engleske, pet dana kasnije slijedi ogled protiv Češke u Glasgowu, a na Hampden Parku će “Vatreni” igrati i susret trećeg kola 23. lipnja protiv pobjednika play-offa između Škotske, Izraela, Norveške i Srbije. Piše n1

M.S.

Preuzmi PDF