Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

Nekategorizirano

Djevojka (19) i mladić (19) pregazili policajca pa pobjegli, oboje su uhićeni

Ličko-senjska policija uhitila je dvojac koji je 25. prosinca 2019. u ranim jutarnjim satima teško ozlijedio 52-godišnjeg pješaka u Gospiću. Nesreću je skrivila 19-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka iz smjera Gospića prema  Smiljanskog Polja. 

Protiv nje je sada podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinila tri kaznena djela i to izazivanje prometne nesreće, nepružanje pomoći i sprječavanje dokazivanja. Zbog nepružanja pomoći i sprječavanja dokazivanja priveden je i suvozač, mladić iz Gospića (21). Nakon što je vozačica prednjom desnom stranom automobila udarila pješaka koji se kretao uz kolnik budući da se nije kretala sredinom obilježene kolničke trake, udaljila se s mjesta prometne nesreće, a da nije pružila pomoć pješaku. Mogli su to učiniti bez veće opasnosti za sebe ili drugoga, o tome nisu obavijestili policiju, iako su oboje bili svjesni da je ona radnjom u prometu ozlijedila pješaka.

Nakon toga dvojac se vratio na mjesto prometne nesreće i s kolnika uklonili desni retrovizor koji je otpao s automobila. Ozlijeđeni muškarac je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.Piše vecernji

Mario Strinavić

Preuzmi PDF