Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

Nekategorizirano

Užas na ravnoj cesti kod Kutjeva: To je živi led… tri auta izletjela s ceste, jedan se zapalio

Na Županijskoj cesti između Vetova i Kutjeva kod Rovite jutros je oko 7,30 sati došlo je do slijetanja više vozila zbog “živog” leda na cesti!

Iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave požeško-slavonske izvijestili su o navedenoj prometnoj nesreći i da nije bilo ozlijeđenih osoba te da se jedno vozilo (Fiat Punto, požeških registarskih oznaka) koje je udarilo u žičanu ogradu tvrtke Rovita, djelomično zapalilo.

Kako doznaje pozega.eu u prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna vozila požeških registarskih oznaka, dva Fiat Punta i jedno Mercedes.

-To je živi led ovdje na cesti. Nitko nije reagirao niti bacio sol da se izbjegnu ovakve prometne nesreće. Na svi sreću nitko nije stradao a moglo je bit svašta pa čak i lančanih sudara. Kome mi plaćamo održavanje cesta, a nitko ne reagira. U zimskim uvjetima i nižim temperaturama ovdje je uvijek led na cesti. Mi koji se svakodnevno vozimo ovim dijelom znamo i pazimo ali oni koji su neiskusniji i često ne prolaze ovuda to ne znaju – rekao je za pozega.eu jedan vozač koji je čekao da prođe dok su vatrogasci izvlačili vozila iz putnih kanala i sudjelovali u gašenju vozila koje se zapalilo.

Na intervenciju su izašli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije i DVD-a Kutjevo koji su kao i uvijek spremni za sve ugroze. Pomogli su u gašenju zapaljenog vozila i izvlačili vitlom vozila koja su bila u putnim kanalima.

Preuzmi PDF