Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoGospodarstvo

Progam PUMA u BPŽ već 14 godina zaredom

U našoj Brodsko-posavskoj županiji već 14-tu godinu zaredom provodi se program PUMA koji ima za cilj potaći razvoj malog i srednjeg poduzetništva na način da se obučavaju menageri odnosno odgovorne osobe koje vode brigu o poslovanju pojedinih tvrtki. Za njih se organiziraju predavanja eminentnih stručnjaka koji ih konkretno savjetuju što učiniti kako bi se povećali prihodi i općenito u svim segmentima unaprijedilo poslovanje. Na taj način konkretno se podupire koncept cjeloživotnog učenja, no to košta pa se iz proračunskih sredstava za to izdvaja godišnje po 50 tisuća kuna, a kako je rekao župan Danijel Marušić možda bi trebalo razmišljati i da se taj iznos poveća.

U Velikoj župnijskoj vijećnici u petak (baš na Valentinovo) upriličeno je novo potpisivanje ugovora o sufananciranju između BPŽ i Regionalnog ureda Hrvatske udruge poslodavaca iz Osijeka.  Ugovor spomenutog Programa potpisali su župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić te Ivica Sarić iz Regionalnog ureda HUP-a u Osijeku, koji su nakon tog čina dali i izjave mnogobrojnim zainteresiranim novinarima.

Mi vam nudimo i tonove i fotografije kako bi ste mogli saznati i detalje ovog zanimljivog gospodarskog događaja. Događaju su bili nazočni i Stjepan Bošnjaković zamjenik župana koji je i moderirao sastankom prije potpisivanja, a bio je nazočan i  Željko Burazović pročelnik Županijskog upravnog odjela za poljoprivredu BPŽ te dvoje poduzetnika koji su govorili o svojim iskustvima sa programom PUMA. Poslušajte što je rečeno tijekom sastanka

Evo i izjava nakon potpisivanja ugovora. Najprije župan Danijel Marušić

A za kraj evo što je rekao i gospodin Ivica Sarić.

Preuzmi PDF