Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoNekategorizirano

Poziv na Memorijalni kup „Goran Trupina”

U znak sjećanja na svog mladog člana Gorana Trupina, koji je nakon teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u Ljupini, preminuo 21. srpnja 2009. godine u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu, DVD Nova Gradiška poziva na XI. Memorijalni kup „Goran Trupina“ i I. Virtualni memorijalni kup „Goran Trupina“ koji će se održati 20.-27. svibnja 2020. godine. Ovo vatrogasno natjecanje provodi se prema Pravilniku HVZ-a bez štafetne utrke i to po sljedećim kategorijama :

PODMLADAK (od 6 do 12 godina, muška i ženska)

MLADEŽ (od 12 do 16 godina, muška i ženska).

Sve prijavljene ekipe dobrovoljnih vatrogasnih društava nakon odrađenih vježbi snimke će poslati na e-mail adresu dvd.nova.gradiska@gmail.com ili na Facebook stranicu DVD-a Nova Gradiška.

Prijavom na virtualno uključivanje DVD-a u Memorijalni kup pristajete na objavu snimke u medijima radi objave vijesti o održavanju natjecanja i u svrhu promoviranja rada dobrovoljnih vatrogasnih društava. Snimke ekipa bit će objavljene pod imenom DVD-a za koji su se prijavili. Ekipama koje budu sudjelovale na memorijalnom kupu, u znak zahvale, DVD Nova Gradiška elektronskim putem poslat će zahvalnice za sudjelovanje, bez proglašenja rezultata, iznimno za najuspješniju ekipu mladeži koja će dobiti prijelazni pehar Memorijala. Prijave na I. Virtualni memorijal kup „Goran Trupina“ možete poslati najkasnije do 20. svibnja 2020. na e-mail adresu dvd.nova.gradiska@gmail.com, na stranicama Vatroneta ili telefonom na 091/509-38-28 predsjednica Ivana Trupina, 091/363-38-60 (VPN) dopredsjednik Antun Tot. Kotizacija se ne naplaćuje. S poštovanjem, predsjednica DVD-a Nova Gradiška Ivana Trupina.

Preuzmi PDF