Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

Za Petrinju iz Nove Gradiške

Vjernici Župe BZBDM Nova Gradiška i članovi Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 121. brigade-pukovnije Nova Gradiška jučer su realizirali još jednu uspješnu akciju dostave humanitarne pomoći u Petrinju.

Već smo izvješćivali kako su članovi UHBDR 121. b.p. NG već u više navrata ovih dana posjetili područje sela oko Gline, Petrinje i Siska i do sada dostavili već znatne količine hrane, odjeće, higijenskih potrepština ali i grijalica, dva TV prijemnika, te ostalo što je neophodno obiteljima teško stradalim u potresu, o čemu ste mogli vidjeti galeriju fotografija na jednoj od prethodnih objava na našem portalu Domoljubnog radija.

Kao što vidite na ovim fotografijama, i ovog puta kombi vozilo TZ GNG bilo je nakrcano humanitarnom pomoći koja je istovarena u Petrinji u prostor pokraj župne crkve. Novogradiški vjernici koji su prikupili ovu pomoć nastavit će na ovakav način skrbiti o ugroženima na Banovini i ovom prigodom se zahvaljuju svim ljudima dobre volje i velikog srca koji nesebično sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji. Članovi UHBDR 121.b.p. i dalje će također prikupljati i distribuirati pomoć ugroženima na Banovini i pomagati ostalima koji to isto čine. Opet se iskazuje velika solidarnost ljudi u Hrvatskoj koji pomažu jedni drugima kao što je to bilo tijekom velikih stradanja u Domovinskom ratu. Naši novogradiški branitelji-veterani i ovog puta zaslužuju čestitke za svoju nesebičnost i požrtvovnost.

Preuzmi PDF