Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoDomoljubljeGrad i okolica

Čestitka župana Danijela Marušića

Brodsko-posavska županija danas, 15. travnja, obilježava 28. obljetnicu postojanja koju  ni ove godine, nažalost,  zbog epidemioloških prilika nećemo proslaviti u svečarskom duhu. Ovogodišnji Dan Brodsko-posavske županije obilježit ćemo simbolično i sukladno situaciji kada se svi mi, a posebno zdravstveni djelatnici borimo s pandemijom bolesti COVID-a 19.

Usprkos pandemiji koja je negativno utjecala na gospodarstvo i društvo općenito, puno toga je  učinjeno i nastavlja se činiti u području školstva, zdravstva, gospodarstva, poljoprivrede i infrastrukture kako bi ekonomski revitalizirali i osnažili Brodsko-posavsku županiju.

Od presudnog značaja u proteklom četverogodišnjem razdoblju bila je sinergija predstavničke i izvršne vlasti u donošenju odluka za oporavak i razvoj Brodsko-posavske županije, jer samo zajedničkim djelovanjem lokalne samouprave, Županije i Vlade RH dugoročno možemo umanjiti posljedice i početi ostvarivati pozitivne pomake.

Svim vijećnicima Županijske skupštine, svim naših stanovnicima čestitamo Dan Brodsko-posavske županije, a svim dobitnicima Županijskih nagrada i priznanja od srca čestitamo na njihovom doprinosu i radu u promicanju ovog dijela Lijepe naše.

       PREDSJEDNIK                                                                                           ŽUPAN

ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE                                                      BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE

    Pero Ćosić, dipl.ing.                                                                           dr.sc. Danijel Marušić, dr.med.vet.

Preuzmi PDF