Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

2. radijska emisija iz serijala VRIJEDNOSTI DOMOVINSKOG RATA – gost Zlatko Devedžić

Posjetitelji našeg web portala i internetskog radija nastavljamo serijal.

„Domoljubni radio” Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 121. brigade -pukovnije Nova Gradiška uspješno je aplicirao na natječaj Agencije za elektroničke medije RH, pa će kao i prošle godine u svom radijskom programu emitirati 20 radijskih emisija iz tematske cjeline: „Povijesno vjerodostojno vrednovanje Domovinskog rata”. Ciklus emisija nosi naziv „Vrijednosti Domovinskog rata” omogućila je potpora koja je ostvarena zahvaljujući sredstvima Fonda za poticanje pluralizama i raznovrsnosti u elektroničkim medijima. Kako bi emisije bile što više slušane, svaku od njih postavljamo i na linkove za slobodno preuzimanje nakon redovnog emitiranja. Tako se one mogu slušati i preuzimati i izvan termina kada su u redovnom programu. Planirano je emitiranje emisija je inače jednom tjedno i to četvrtkom od 13 sati u programu „Domoljubnog radija”.

Naš današnji gost je dragovoljac Domovinskog rata i mještanin Gorica, Zlatko Devedžić. Uvjereni smo kako će vam naš intervju s njim biti vrlo zanimljiv i inspirativan. Emisija je u našem radijskom programu danas od 13 sati.

Ukoliko niste u mogućnosti slušati u live-streamingu , emisiju možete u bilo koje vrijeme preuzeti ili poslušati na linku

https://voca.ro/1olTbuVIHpay

Antun Brađašević

Preuzmi PDF