Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

4. radijska emisija iz serijala VRIJEDNOSTI DOMOVINSKOG RATA – gost Dražen Kumić

Naš današnji gost je dragovoljac Domovinskog rata i mještanin Cerničke Šagovine Dražen Kumić. Za vrijeme Domovinskog rata borio se na novogradiškom ratištu, u svome kraju gdje dobro poznaje svaki put i stazu. Zajedno sa svojom obitelji prošao je težak put tijekom i nakon rata, no odlučio je ne odustati, te je sagradio kuću, a sada se bavi stočarstvom i poljoprivredom. Njegova posebna strast je konjogojstvo. Draženova životna priča može mnogima biti vrlo inspirativna. Emisija je u našem radijskom programu danas od 13 sati.

Ukoliko niste u mogućnosti slušati u live-streamingu, emisiju možete u bilo koje vrijeme preuzeti ili poslušati na linku

https://voca.ro/18CwOJ6xB4YZ

„Domoljubni radio” Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 121. brigade -pukovnije Nova Gradiška uspješno je aplicirao na natječaj Agencije za elektroničke medije RH, pa će kao i prošle godine u svom radijskom programu emitirati 20 radijskih emisija iz tematske cjeline: „Povijesno vjerodostojno vrednovanje Domovinskog rata”. Ciklus emisija nosi naziv „Vrijednosti Domovinskog rata” omogućila je potpora koja je ostvarena zahvaljujući sredstvima Fonda za poticanje pluralizama i raznovrsnosti u elektroničkim medijima. Kako bi emisije bile što više slušane, svaku od njih postavljamo i na linkove za slobodno preuzimanje nakon redovnog emitiranja. Tako se one mogu slušati i preuzimati i izvan termina kada su u redovnom programu. Planirano je emitiranje emisija je inače jednom tjedno i to četvrtkom od 13 sati u programu „Domoljubnog radija”.

Antun Brađašević

Preuzmi PDF