Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

8. emisija iz serijala Povijesno vjerodostojno vrednovanje Domovinskog rata – gosti Antun Grabrić i Emil Žagar

Poštovani slušatelji današnje emisije u kojoj govorimo o povijesno vjerodostojnim događajima iz Domovinskog rata, sa zadovoljstvom možemo reći kako su nam danas gosti dvojica dragovoljaca Domovinskog rata i to Antun Grabrić od prvih dana pripadnik postrojbi specijalne policije i Emil Žagar iz Kosovca koji je od prvih dana bio u obrani na području Okučana i Gornjih Bogićevaca.

Ove razgovore smo snimili u Gornjim Bogićevcima gdje je baš na ovogodišnji blagdan Velike Gospe održan prigodni skup kojim je obilježena 33. obljetnica od početka ratnih djelovanja na području Gornjih Bogićevaca.

Čut ćete kakav je respektabilan ratni put imao Antun Grabrić koji se prisjeća zbivanja iz prvih dana Domovinskog rata na novogradiškom ratištu, a nakon toga ćete čuti posebno dojmljive riječi Emila Žagara koji se i nakon toliko godina prisjeća frapantnih detalja i događaja u kojima su smrtno stradali neki ljudi a teško ranjen njegov otac.

Svakako vam preporučujemo da poslušate ovu emisiju.

Ukoliko niste bili u mogućnosti čuti današnju emisiju uživo u programu našeg Domoljubnog radija, to možete učiniti naknadno u bilo koje vrijeme klikom na ponuđeni link.

https://voca.ro/1aXGWlqalus6

Antun Brađašević

Preuzmi PDF