Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

4. emisija projekta za Ministarstvo hrvatskih branitelja- O posjeti polaznika Dočasničke škole „Damir Tomljanović Gavran“ Spomen sobi 121. brigade u Novoj Gradiški

Ovo je jedna od emisija je pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja iz programa PSIHOLOŠKOG I SOCIJALNOG OSNAŽIVANJA TE PODIZANJA KVALITETE ŽIVLJENJA HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI TE STRADALNIKA IZ DOMOVINSKOG RATA I AKTIVNOSTI PROMICANJA VRIJEDNOSTI DOMOVINSKOG RATA U 2024. GODINI.

Ovih dana je grupa polaznika Dočasničke škole „Damir Tomljanović Gavran“ bila u posjeti Spomen sobi 121. brigade u Novoj Gradiški. Tu ih je dočekao Arsen Granda voditelj Spomen sobe i predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Gradski ogranak UHHDR Grada Nove Gradiške. Gosti su u Novoj Gradiški odali počast poginulim, preminulim i nestalim hrvatskim braniteljima zapalivši lampione pored Spomen obilježja a u sklopu posjete Spomen sobi kraće izlaganje o vremenu Domovinskog rata održao im je Mato Modrić nekadašnji član Zapovjedništva 121. brigade HV-a.

U današnjoj emisiji poslušajte to kazivanje u kojem su prezentirani zanimljivi i autentični detalji iz vremena 1991. godine i početka Domovinskog rata.

Ukoliko niste bili u mogućnosti poslušati ovu emisiju u redovnom programu našeg Domoljubnog radija UHBDR121.b.p.NG to možete učiniti naknadno u bilo koje vrijeme klikom na ponuđeni link

https://voca.ro/18Yo2kNFPWhS

Antun Brađašević

Preuzmi PDF