Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

20.emisija serijala Povijesno vjerodostojno vrednovanje Domovinskog rata – komemorativna svečanost na Psunju u spomen na 33. obljetnicu ustroja Samostalne psunjske satnije /VELIKA FOTO GALERIJA

U današnjoj 20.-toj i posljednjoj ovogodišnjoj emisiji iz serijala o povijesno vjerodostojnom vrednovanju Domovinskog rata, kojeg radimo uz potporu Agencije za elektroničke medije u ovoj 2024. godini, donosimo vam cjelovitu tonsku reportažu o komemorativnoj svečanosti koja je održana 6. listopada ove godine kod odašiljača na Psunju u spomen na 15-toricu poginulih hrvatskih branitelja Samostalne psunjske satnije, koji su živote dali braneći strateški vrlo značajan objekt odašiljača na samom početku Domovinskog rata.

Napominjemo kako ćemo u programu našeg Domoljubnog radija i dalje, do kraja ove godine nastaviti emitirati radijske emisije ove tematike, ali to će biti uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja u okviru projekta psiho-socijalnog osnaživanja populacije nekadašnjih hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji te praćenja rada udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

A sada prelazimo na sadržaj ove emisije, voditelj toga događaja, novinar Mato Višić predstavit će svakog govornika, tako da ćete moći u kontinuitetu poslušati cjeloviti integralni snimak.

Ukoliko niste bili u mogućnosti poslušati ovu emisiju u redovnom programu Domoljubnog radija, to možete učiniti naknadno u bilo koje vrijeme klikom na ponuđeni link.

https://voca.ro/1fMkBzH5fBzN

Antun Brađašević

Preuzmi PDF