Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoNekategorizirano

9. emisija Edukacijom protiv stereotipa prema marginaliziranim skupinama- gošće Marijana Dokuzović i Suzana Mikulić

U današnjoj emisiji gošće su nam članice novogradiške Udruge volontera Marijana Dokuzović i Suzana Mikulić koje su zajedno sa ostalim članicama i članovima svoje Udruge sudjelovale u provedbi akcije razmjene odjeće, obuće i kućnih potrepština, koja je 18. i 19. listopada ove godine provedena u prostoru Društvenog doma u Novoj Gradiški.

Treba svakako naglasiti kako Udruga volontera Nova Gradiška već duže vremena na razne načine pomaže socijalno ugroženim osobama, te se tako aktivno bori za suzbijanje stereotipa i predrasuda prema osobama koje su se našle u teškim životnim uvjetima i koje treba što više uključiti u svakodnevni život ali im i pomoć pružajući im materijalnu, psihološku i svaku drugu pomoć.

Svakako poslušajte ovu emisiju u kojoj vam kazuju dvije osobe koje svoj humani posao obavljaju volonterski, ali s puno empatije i srca za osobe u potrebi.

Ukoliko niste bili u mogućnosti poslušati ovu emisiju u redovnom programu našeg Domoljubnog radija UHBDR121.B.P.NG to možete učiniti naknadno u bilo koje vrijeme klikom na ponuđeni link

https://voca.ro/18CcbG86i7MW

Antun Brađašević

Preuzmi PDF