Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoDomoljublje

KLAPA “SVETI JURAJ” HRVATSKE RATNE MORNARICE SPOT ZA NOVU PJESMU SNIMA U VUKOVARU

Klapa “Sveti Juraj” Hrvatske ratne mornarice započela je u Vukovaru snimanje spota za novu pjesmu „Molitva za ravnicu“ koja će javnosti biti premijerno prikazana ususret ovogodišnjem Danu sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. 

Duboko ispunjeni poštovanjem prema žrtvi Vukovara 1991 i prema žrtvi koju je hrvatska ravnica, naša Slavonija i Baranja podnijela u obrani Domovine u srpskoj agresiji, željeli smo u znak zahvalnosti snimiti ovu pjesmu. Spot se snima na širem području grada Vukovara, na Memorijalnom groblju hrvatskih branitelja, Ovčari, Dunavu i diljem ravnice. Vjerujem da će se svidjeti upravo onima kojima je posvećena, a to su prvenstveno hrvatski branitelji Vukovara, članovi obitelji poginulih i nestalih, ali i svim hrvatskim domoljubima ma gdje bili“, rekao je Marko Bralić, zapovjednik klape.

Ponosni smo što Klapa „Sveti Juraj “ Hrvatske ratne mornarice sjećanje na Domovinski rat svojim djelovanjem čuva od zaborava.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Mario Božić, režiju i snimanje spota Darko Puharić – studio Design D iz Vukovara, a fotografiju Miroslav Šlafhauzer.

FOTO: facebook

Preuzmi PDF