Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

Grad i okolica

Advent u Starom Petrovom Selu

U organizaciji KUD-a ”Tamburica” iz Starog Petrovog Sela ove nedjelje, 22. prosinca najavljena je manifestacija „Advent u Starom Petrovom Selu” koja će se dijelom održati u crkvi svetog Antuna Padovanskog s početkom u 16:30.

U crkvi svetog Antuna Padovanskog održat će se Božićni koncert na kojem sudjeluju: KUD ”Tamburica”(Dječji zbor, Vokalni ansambl Lira i Tamburaški orkestar), Dječji vrtić ”Vjeverica”, Zbor umirovljenika ”Zlatna grana”, Župni zbor sv. Antuna Padovanskog i gosti TS Drežnik.

Nakon toga, manifestacija je trebala biti nastavljena ispred spomenute crkve u prekrasno uređenom parku, ali su zbog loših vremenskih uvjeta organizatori su morali promijeniti lokaciju, pa će se nastavak održati u zgradi Hrvatskog pučkog doma u Staro Petrovom Selu, gdje vas očekuje bogat i raznolik program. 

Od 17:30 očekuje vas prvi Sajam zdrave sezonske prehrane koji se provodi kroz EU projekt ”Zdravi ljudi, zdrava općina”, ali ni tu nije kraj.

Neizostavni dio svakog adventa je dobra glazba za koju će i ove godine biti zadužen TS ”Satir”. Između ostalog Udruga vinogradara i voćara ”Sveti Vinko” osigurat će kuhano vino i čaj kako bi se zagrijali.

Ni ove godine Općina Staro Petrovo Selo nije zaboravila na najmlađe. Za njih su osigurali dolazak, njima najvažnijeg Božićnog lika – Djeda Božićnjaka s poklonima.

Mario Strinavić

Preuzmi PDF