Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

Nekategorizirano

Teška prometna na A3 : Zabio se u kamion koji je nastavio vožnju, a onda je naletio auto njemačkih registracija

U prometnoj nesreći na autocesti A3 jedna je osoba smrtno stradala, a jedna zadobila lakše ozljede, piše sisačko-moslavačka policija.

U nedjelju, 22. prosinca oko 1 sat iza ponoći, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na kutinskom području kod mjesta Repušnica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna lakše ozlijeđena.

Naime, do nesreće je došlo kada je 35 – godišnji bosanskohercegovački državljanin upravljajući vozilom slovenskih registracija, krećući se u pravcu Zagreba te dolaskom do mjesta Repušnica, nedržeći potreban razmak, prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio teretnog automobila. Od siline udarca vozilo slovenskih registracija se odbilo i bočno zaustavilo u desnoj prometnoj traci dok je vozač teretnog automobila bez zaustavljanja nastavio vožnju. Potom je u desni bočni dio zaustavljenog automobila slovenskih registracija udarilo vozilo njemačkih registracija kojim je upravljao 54-godišnji njemački državljanin. Od siline udarca automobil slovenskih registracija odbačen je u lijevu prometnu traku dok se vozilo njemačkih registracija odbilo i udarilo u središnju metalnu ogradu.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 35-godišnji bosanskohercegovački vozač, dok je putnica iz vozila njemačkih registracija zadobila lakše ozljede.

U svezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće o događaju.

Preuzmi PDF