Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

Predsjednik UHBDRP BPŽ Vlatko Krznarić u ime udruge darovao umjetničke slike za humanitarnu aukciju

Danas je u organizaciji Dobrotvorne udruge MNK “Kolonija – Sv. Dominik Savio” Slavonski Brod održana završnica 10. Dobrotvornog malonogometnog turnira “Kolonija 2020.”, koji se odigravao od 02.-06.2020.g. u Slavonskom Brodu.

Turnir se održava već desetu godinu za redom i ima humanitarni karakter, a sav prihod ide isključivo u humanitarne svrhe, pa su tako i ove godine prihodovana financijska sredstva namijenjena za operaciju malog Luke, a dio sredstava će biti doniran Odjelu pedijatrije Opće bolnice “dr. Josip Benčević”.

Na završnoj večeri turnira održan je bogati kulturno-umjetnički program, a nakon toga je organizirana humanitarna aukcija umjetničkih slika, kojom prigodom je predsjednik UHBDRP BPŽ Vlatko Krznarić u ime udruge darovao 9 umjetničkih slika, nastalih na Likovnoj koloniji hrvatskih branitelja pod nazivom “Boje Hrvatske nikada ne blijede”, koja je održana u kolovozu 2019.g. u Davoru. Cjelokupan prihod ostvaren od prodanih slika na aukciji pridodaje se ukupnom humanitarnom fondu.

Među mnogobrojnim posjetiteljima i uzvanicima, ovom nadasve hvalevrijednom događanju, nazočili su nadbiskup Đuro Hranić, gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, načelnik PU brodsko-posavske Antun Valić u pratnji načelnika PP Slavonski Brod Marija Vujića i voditelja OKC-a Ivice Ostruna, te predsjednika Upravnog odbora IPA Brodsko-posavska Stipe Ćorluke. Piše UHBDRPBPŽ

Mario Strinavić

Preuzmi PDF