Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

Branitelji

U Slavonskom Brodu održana zabava “Valentinovo s policijom”

U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Brodsko-posavske županije, u petak 14. veljače 2020.g. u svečanoj dvorani “Carpe Diem” u Slavonskom Brodu, održana je humanitarna zabava pod nazivom “Valentinovo s policijom”.

Među mnogobrojim posjetiteljima i gostima, na zabavi su nazočili načelnik PU brodsko-posavske Antun Valić i zamjenik načelnika Ivica Kovačević, načelnik Postaje granične policije Slavonski Brod i predsjednik Međunarodnog udruženja policije – Sekcije IPA Brodsko-posavske Ivica Đaković, predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije Branko Cindrić, te predstavnici i članovi Udruge 108. brigade ZNG RH, Udruge HRZ i PZO Slavonski Brod i veliki broj članova Udruge Specijalne jedinice policije u obrani Domovine MUP-a RH Slavonski Brod – legendarni “Šimini Anđeli Pakla”.

Sve nazočne uvodno je pozdravio predsjednik UHBDRP BPŽ Vlatko Krznarić, koji se tom prigodom zahvalio svima koji su se odazvali na ovu zabavu, prvenstveno iz razloga što zabava prije svega ima humanitarni karakter, ali i stoga što ovakvu zabavu do sada nije organizirala niti jedna braniteljska udruga od završetka Domovinkog rata na ovamo, a sve činjenice ukazuju na to kako je organizacija ovakvog druženja vrlo zanimljiva za sve ljude dobre volje. Zahvalio se također u ime Udruge mnogobrojnim sponzorima koji su svojim darovima pomogli u prikupljanju nagrada za tombolu, ali je uputio zahvalu i svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji i realizaciji ove zabave. Izvor udruga-policije-bpz

Preuzmi PDF