Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

1. radijska emisija iz serijala VRIJEDNOSTI DOMOVINSKOG RATA – gost Antun Zdunić

„Domoljubni radio” Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 121. brigade -pukovnije Nova Gradiška uspješno je aplicirao na natječaj Agencije za elektroničke medije RH, pa će kao i prošle godine u svom radijskom programu emitirati 20 radijskih emisija iz tematske cjeline: „Povijesno vjerodostojno vrednovanje Domovinskog rata”. Ciklus emisija nosi naziv „Vrijednosti Domovinskog rata” omogućila je potpora koja je ostvarena zahvaljujući sredstvima Fonda za poticanje pluralizama i raznovrsnosti u elektroničkim medijima.

Kako bi emisije bile što više slušane, svaku od njih postavljamo i na linkove za slobodno preuzimanje nakon redovnog emitiranja. Tako se one mogu slušati i preuzimati i izvan termina kada su u redovnom programu. Planirano je emitiranje emisija je inače jednom tjedno i to četvrtkom od 13 sati u programu „Domoljubnog radija”.

U današnjoj, prvoj emisiji gost nam je Antun Zdunić hrvatski dragovoljac Domovinskog rata iz Gornjih Bogićevaca. Nositelj je brojnih uglednih priznanja za sudjelovanje u Domovinskom ratu, bio je jedan od zapovjednika postrojbi naše 121. brigade HV, izuzetno je poštovan među populacijom hrvatskih branitelja i trenutno obnaša i funkciju predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije. Intervju je sniman krajem travnja ove godine neposredno uoči obilježavanja 27. obljetnice VRO BLJESAK u Antunovoj obiteljskoj kući u Gornjim Bogićevcima.

Uvjereni smo kako će vam biti vrlo zanimljive za poslušati i slijedeće emisije iz ovog serijala, stoga vas pozivamo, ostanimo zajedno uz sadržaje ovog internetskog radija i ovog web portala „Domoljubnog radija” i ubuduće.

Ukoliko niste u mogućnosti pratiti program našeg radija danas od 13 sati, ovu emisiju možete poslušati ili preuzeti sa slijedećeg linka:

https://voca.ro/18ntlcz48egt

Antun Brađašević

Preuzmi PDF