Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

Poslušajte 5. emisiju iz serijala „Povijesne vrijednosti Domovinskog rata“ – gosti: Mario Nađ i Zvonko Rajić

Poštovani slušatelji našeg Domoljubnog radija UHBDR 121.b.p.NG, u današnjoj emisiji u kojoj govorimo o povijesnim vrijednostima Domovinskog rata zadovoljstvo nam je najaviti kako danas imamo dva gosta i to dragovoljca Domovinskog rata i nekadašnje pripadnike 3. gardijske brigade KUNE.

Prvi je Mario Nađ s osječkog područja, koji se osim kao dragovoljac Domovinskog rata istakao i po svojoj velikoj hrabrosti posebice u akcijama oslobađanja hrvatskog teritorija. Za svoj doprinos u ratu nagrađen je najvišim vojnim odličjima. Naš drugi gost je gospodin Zvonko Rajić, Vukovarac, koji je također bio dragovoljac DR , branitelj Vukovara, a nakon toga zatočenik srpskih logora. I Zvonko je bio pripadnik 3. gardijske brigade i sada je predsjednik njihove veteranske udruge.

Razgovore koje ćete čuti u današnjoj emisiji snimili smo 1. svibnja ove godine neposredno nakon svečanosti održane u Okučanima gdje je obilježena obljetnica VRO Bljesak. Nadamo se kako će vam i ova današnja emisija biti zanimljiva, te ju poslušajte i nakon redovnog emitiranja klikom na link:

https://voca.ro/1onfdEoqez2i

Antun Brađašević

Preuzmi PDF