Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

16. emisija iz ciklusa Povijesno vjerodostojno vrednovanje Domovinskog rata – gosti Paula Wdovijak i Edo Rosi

Poštovani slušatelji i u ovoj emisiji vratit ćemo se na trenutak kada smo ove 2023. godine obilježavajući blagdan velike Gospe u Gornjim Bogićevcima, obilježili i obljetnicu prvih oružanih borbi protiv srbočetničkih paravojski na samom početku Domovinskog rata 1991. godine.

U današnjoj emisiji gosti su nam jedan hrvatski branitelj i jedna hrvatska braniteljica a to su Edo Rosi i Paula Wdovijak iz požeškog i slavonsko-brodskog kraja. Oboje su se se dragovoljno uključili u obranu Hrvatske od samih početaka Domovinskog rata i dio svoga ratnog puta proveli su na novogradiškom ratištu. Njihove priče su iskrene i inspirativne za sve nas jer njihovo domoljublje je bilo iskreno i bez kalkuliranja. Hvala im na svemu što su dali u obrani Domovine i nadamo se kako ćemo se još godinama sretati u Gornjim Bogićevcima povodom obilježavanja spomenute obljetnice. Poslušajte te razgovore odnosno cijelu emisiju.

Ukoliko niste bili u mogućnosti poslušati emisiju u redovnom terminu emitiranja „Domoljubnog radija“ UHBDR121.b.p.NG to možete učiniti klikom na LINK u nastavku ovog teksta

https://voca.ro/1jM1dzZhCUGL

Antun Brađašević

Preuzmi PDF