Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBraniteljiNekategorizirano

Poslušajte prvu ovogodišnju emisiju iz serijala – Edukacijom protiv stereotipa prema marginaliziranim  skupinama – gost Igor Ograjšek

Započinjemo danas i serijal od 15 radijskih emisija u kojima ćemo govoriti o stereotipima prema marginaliziranim skupinama u hrvatskom društvu. O toj temi govorili smo i lani a sada za početak donosimo razgovor s vrhunskim sportašem košarke u invalidskim kolicima i našim sugrađaninom Igorom Ograjšekom.

Doznajte više o tome na koji način je on, usprkos teškom ranjavanju 1991. godine (kada je imao tek 18 godina), uspio nadjačati sve poteškoće te izgraditi kvalitetan obiteljski i društveni život. Njegove riječi su vrlo inspirativne i iskrene  mogu mnogim ljudima biti motivacija. Osobe s invaliditetom itekako mogu dati svoj doprinos razvoju šire zajednice i nikako nisu točni stereotipi koji ih prikazuju kao nemoćne.

Još jednom ovom prigodom zahvaljujemo na gostoprimstvu koje nam je pružio i pozivamo vas poslušajte ovu emisiju, a dakako pratite i ostale sadržaje našeg Domoljubnog radija UHBDR121.b.p.NG.

Ukoliko niste bili u mogućnosti poslušati današnju emisiju uživo u programu, to možete učiniti putem linka:

https://voca.ro/1692NXjPGwbn

Antun Brađašević

Preuzmi PDF