Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoNekategorizirano

11. emisija serijala „Edukacijom protiv stereotipa prema marginaliziranim skupinama“ – gosti: Manuela Strinavić i Boris Lekić

Poštovani slušatelji u današnjoj emisiji gosti su nam Manuela Strinavić i Boris Lekić djelatnici Udruge STUDIO B iz Bodovaljaca. Razgovaramo o projektima koje su vrlo uspješno provodili vezani za prava i uključivanje djece, mladih, obitelji i starijih osoba. Fascinantna je kvaliteta njihovog rada svih ovih godina iako djeluju na ruralnom području u Brodsko-posavskoj županiji. Malo ljudi zna kako oni rade i projekte državne i međunarodne razine te kako su za svoj rad dobili zaslužene pohvale na europskoj razini. Što to oni i kako rade na inkluziji marginaliziranih skupina u hrvatskom društvu te kako daju snažan doprinos jačanju borbe protiv stereotipa i predrasuda, saznat ćete ako pozorno poslušate ovu emisiju.

Ukoliko niste bili u mogućnosti poslušati ovu emisiju u redovnom programu Domoljubnog radija UHBDR121.b.p.NG, nije nikakav problem. To možete učiniti naknadno u bilo koje vrijeme klikom na link s kojeg možete preuzeti i poslušati ovu emisiju.

https://voca.ro/1boSKI1HbPo9

Antun  Brađašević

Preuzmi PDF