Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoGrad i okolica

Danas se održava 24. sjednica novogradiškog Gradskog vijeća/ AUDIO

Dok ovo javljamo u tijeku je dugo očekivana 24. sjednica Gradskog vijeća. Upravo je okončan Aktualni sat a potom slijede ostale teme od kojih su posebno značajne : Polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada za 2020. te odmah potom i Prijedlog izmjena i dopuna proračuna također za ovu godinu.

U Aktualnom satu nije bilo očekivanih žešćih rasprava na temu aktualne situacije i činjenice kako je sada već bivši gradonačelnik Vinko Grgić u pritvoru u Remetincu pod sumnjom za gospodarski kriminal. Protiv njega nije još podignuta niti optužnica a 19 članova gradske uprave u istražnom postupku daje iskaze USKOK-u. Do sada je sikaze dalo tek nekoliko, a još ih se treba očitovati 15-tak.

U uvodu je predsjednica GV-a dr. Ljepša Rakas Vujčić kazala kako je trebalo poduzeti bolje epidemiološke mjere jer po njenom mišljenju Gradska vijećnica nije prikladno mjesto za sjednice z bog nemogućnosti ostvarenja veće distance među nazočnima, a potom su pitanja postavljali Ljiljana Lukačević, Ljiljana Ptačnik, Željko Bešlić, Antun Škvorčević a kratak osvrt i svoj stav o aktualnom trenutku iznio je i Vlatko Greiner. Da Vam ne bismo nešto krivo prenijeli najbolje da sami preslušate ton koji nudimo. Poslušajte 40-tak minuta Aktualnog sata na slijedećoj poveznici:

https://voca.ro/1bST10WCvmjf

Preuzmi PDF