Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

Čestitka potpredsjednika Vlade i ministra Božinovića te glavnog ravnatelja policije Miline povodom Dana policije

Još jednom ste pokazali sposobnosti i snagu zajedništva hrvatske policije te potvrdili da ste drugo ime sigurnosti

Poštovane policajke i policajci,

djelatnice i djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova, upućujemo vam iskrene čestitke povodom najvažnijeg dana za hrvatsku policiju, 29. rujna – Dana policije i blagdana njenog zaštitnika svetog Mihovila. 

Svakodnevno svojim dosljednim, poštenim i zakonitim radom svjedočite i dokazujete da je policijski posao častan poziv, kojeg odabiru pojedinci plemenitih, ljudskih osobina.

Zahvaljujemo vam na odgovornom, profesionalnom i stručnom doprinosu u održavanju povoljnog stanja sigurnosti u proteklih godinu dana, koju su obilježile zahtjevne okolnosti i sigurnosni rizici novog, ne potpuno predvidivog raspona.

No, neovisno o svim izvanrednim zadaćama kojima ste se promptno i doraslo prilagodili, svoje redovne profesionalne dužnosti nastavili ste obavljati u kontinuitetu – sustavno i posvećeno.

Svakodnevno predano brinući o zaštiti ustavnopravnog poretka naše domovine, sigurnosti hrvatskih i europskih građana, kao i svih posjetitelja Lijepe Naše, još ste jednom pokazali sposobnosti i snagu zajedništva hrvatske policije te potvrdili da ste drugo ime sigurnosti.

Na vama je da svojim kompetencijama, znanjem i požrtvovnošću i nadalje budete dostojni čuvari sigurnosti svih građana, a mi ćemo vas na tom putu nastaviti svesrdno podržavati jačajući institucionalne – infrastrukturne, tehničke i obrazovne – kapacitete sustava unutarnjih poslova za vaš sigurniji i kvalitetniji rad na terenu.

Pritom neka vas prati sreća i služi zdravlje, a vaš nebeski zaštitnik, sveti Mihovil čuva i štiti u svim zahtjevnim profesionalnim zadaćama koje su pred vama!

Glavni ravnatelj policijeNikola MilinaPotpredsjednik Vlade i
ministar unutarnjih poslovadr. sc. Davor Božinović

Preuzmi PDF