Domoljubni radio

Portal domoljubnog radija

AktualnoBranitelji

18. emisija serijala „Povijesno vjerodostojno vrednovanje Domovinskog rata“- o obilježavanju 32. obljetnice teških borbi u Novom Varošu

U okviru Dana hrvatskih branitelja BPŽ, dana 16. rujna ove godine svečano je obilježena 32. obljetnica teških borbi i stradavanja hrvatskih branitelja i civila u naselju Novi Varoš. Događaj je organizirala Udruga veterana 3. gardijske brigade Kune Nova Gradiška pod pokroviteljstvom Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata BPŽ i Općine Stara Gradiška i uz potporu Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade Tigrovi.

Vi ćete u ovoj emisiji čuti što su rekli neki od najviših vojnih i civilnih dužnosnika na prigodnoj komemorativnoj svečanosti koja je održana pored spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Novom Varušu. Nakon intoniranja hrvatske himne, polaganja vijenaca i minute šutnje te molitve za poginule branitelje nazočnima prigodnim govorima obratili najprije u ime domaćina gospoda Dražen Rossi, Velimir Paušić i Branko Sabo a potom i visoki izaslanici: Ivan Obrovac, Dalibor Bajči i Josip Lucić.

Ukoliko niste u mogućnosti emisiju poslušati u izravnom programu Domoljubnog radija to možete učiniti klikom na LINK u nastavku teksta.

https://voca.ro/1duCOiRUEhmM

Antun Brađašević



Preuzmi PDF